Cookie og privatlivspolitik

Vi har fået lov at teste produktet Recovery bær & citrus som du kan købe det lige her. Det har en frisk og lækker smag, som er oplagt efter træning. Mixet af proteiner og kulhydrater, gør at det kan forbedre din restitution. Men hvorfor er det et godt produkt?

  1. Det er nemt at have med, eftersom det kommer i nogle små poser man som kan være i alle jakker og tasker
  2. Smagen er forfriskende, og er noget vi godt kunne lide
  3.  Forbedre din restitution, pga. mixet af proteiner og kulhydrater
  4. Oplagt at tage efter træning, uanset om det er almindelig styrketræning, cykling, løb eller noget andet

Protein og kulhydrat tilskud

Så skal du prøve et nyt produkt til efter træning, som forbedre din restitution, så er dette en hel klar anbefaling. Restitution er jo noget af det vigtigste når man træner hårdt, og specielt når man vil opnå fremgang i sin træning uanset hvad man laver. Jo bedre restitution, jo hårdere kan man træne uden at blive skadet, eller komme i overtræning.

Så vil du opnå bedre resultater, så test dette produkt af efter træning. Jo mere man træner jo vigtigere er det at optimere sin restitution, og der er mange måder at gøre det på. Man kan arbejde med at strække ud, lave aktiv restitution efter træning eller på dage hvor man ikke træner, optimere sin kost, optimere med kosttilskud og mange andre ting. Det kan både være fysisk såvel som det mentale, så der er rigtig mange måder at gøre det på.

Jo mere man gør jo bedre, for det handler om at træne hårdt hvis man vil opleve fremgang, men ligeledes opnå en god restitution. Men spørgsmålet er ligeledes, hvad gør du for at opnå den bedste træning og bedre restitution. Er du indstillet på at give slip på nogle ting der kan forværre det?

Luk menu