Cookie og privatlivspolitik

Her får du en liste på 10 Protein Snack, som er lettilgængelig og nem at have med over alt. Så tænker du at det er svært at have proteiner med, eller et proteingrig snack du kan spise når det passer. Så er du landet på den perfekte side, for her får du 10 eksempler på hvad du kunne bruge som protein snack. Vi vil hjælpe dig med at få dine proteiner i løbet af dagen, da de er vigtige for kroppen og kroppens processer.

Lækre Protein Snacks

Her kommer den første i rækken af 10 protein snacks:

  • 10. Fisk

Fisk er en rigtig god proteinkilde, og indeholder også gode kilder til fedt. En nem hurtig og klassisk en er en dåse tun i en salat, eller i lidt neutral skyr med nogle grøntsager. Det kan godt være du tænker skyr og tun sammen? Men en smagsneutral skyr, passer rigtig godt til en dåse tun og nogle grøntsager og krydderier.

Fisk
  • 9. Skyr

Skyr har generelt et højt indhold af protein, og der er mange forskellige smagsvariatner efterhånden. Der er vanilje, pære og banan, hindbær, skovbær og mange andre. Det er nemt og hurtigt at få 200-300 gram skyr, også bokse som er spiseklar med lidt havegryn eller lignede.

skyr protein
  • 8. Smoothie m. mælk eller proteinpulver

Smoothie er altid en nem løsning som man kan tage om morgen, eller til et hvilket som helst andet tidspunkt. En opskrift vi er stor fan af, er 100-200 gram bær (frost eller friske), 50-100 gram skyr eller 10-20g proteinpulver, lidt frosset spinat, 10 gram chokolade, en istering eller to, en halv banan og en halv advocado. 

smoothie protein snack

Nemme Og Hurtige protein Snacks

  • 7. Ost

Der er utrolig mange proteiner i ost, og ofte indeholder også gode fedtkilder. Hytteost er en nem og hurtig måde at få et mellemmåltid. Det vil være oplagt at få lidt grøntsager eller nødder, til en bøtte hytteost. Der er mange forskellige varianter af hytteost, hvor der er nødder og tørret frugt i eller grøntsager og ligende.

Ost
  • 6. Nødder og mandler

Det er blevet omtalt så mange gange, men nødder og mandler er en fantastisk protein snack. De indeholder ofte også en god mængde kulhydrater og sundt fedt. Det er også altid en god ide at få lidt gulerødder, agurk, rødpeber eller andet til en lille håndfuld nødder.

nødder og mandler
  • 5. Proteinbar

Der er ingen tvivl om vi altid vil anbefale man spiser ”rigtig” mad, hvis det er muligt. Men det er ikke altid muligt hvis mand er på farten eller på arbejde, og her er en proteinbar en fantastisk mulighed. Vil du spare på kalorierne, så er det en god ide at vælge en low carb. Low carb proteinbar, indeholder ikke så meget sukker eller næsten ingen. Som til de andre protein snacks, er det også en god ide at tilføje nogle grøntsager her.

Proteinbar protein snack

Gode Protein Snacks

  • 4. Æg

Æg indeholder en god andel af proteiner og fedt, og de er så nemme at have med hvis de bliver hårdkogt. 1-2 stk. er perfekt til et mellemmåltid med nogle grøntsager. De mætter også godt, og at tilføje lidt grøntsager, så øger man blot mætheden.

æg
  • 3. Ærter og bønner

Kikærter og bønner, indeholder en del proteiner, næsten ingen fedt og en lille slat kulhydrater. Hvis man blander dem i en salat, så får men nogle gode proteiner, kulhydrater og lidt fedt. Igen er det rigtig nemt at have med i en lille madkasse med nogle grøntsager. Det kunne også være oplagt at tilføje lidt nødder, bær eller en halv advocado.

kikærter og bønner
  • 2. Mælk

Mælk? Mælk er rent faktisk et fantastisk mellemmåltid og protein snack. Et stort glas mælk, sætter ofte en dæmper på sulten, og kan godt mætte en del. Udover det, så indeholder det ikke så mange kalorier hvis man vælger skummetmælk.

mælk protein snack
  • 1. Magert kødpålæg

Du tænker magert kødpålæg alene? Ja, det kan man rent faktisk godt. Men man kan også være kreativ at rulle det omkring nogle grøntsager som gulerødder, rødpeber, asparges, agurk eller en anden form for grøntsager som kan bruges. 

kødpålæg
Luk menu