Cookie og privatlivspolitik

Whey proteinpulver er ofte udvundet af komælk, og er en rigtig god kilde til forgrenede aminosyrer. Dette kan anvendes til personer der træner meget og går i fitness. Det kan bruges som måltidserstatning til personer der ønsker at enten at tabe sig, tage på, til ældre og mange andre. Hvad du ser nedenfor er en guide til hvor du finde de bedste produkter, de bedste priser, det bedste indhold og smag. Der er mange forskellige smagsvarianter af Whey proteinpulver, og der er altid en variant der passer éns personlige præferencer.

Nr 1. Bodylab Whey Proteinpulver

Leder du efter det bedste? Så har du fundet vinderen af testen lige her, det uden tvivl en af Danmarks bedste. De leverer så mange forskellige varianter af smag, det har en god pris, det opløser sig utrolig nemt i alle former for væske og indholder er af høj kvalitet. Dette produkt er det første du skal prøve.

Nr 2. Bulk Powders Whey Proteinpulver

Nummer 2 her, var tæt på nummer 1. Den kunne dog ikke slå den på parametre som smag, udvalg og hvor nemt det opløser sig i væske. Har du prøvet nummer 1 og vil prøve en anden variant, så får denne vores anbefaling. Den fik en sikker anden plads, og skal ikke undervurderes.

Nr 3. LinusPro Whey Proteinpulver

LinusPro er Dansk og er af god kvalitet som vi kender danske produkter for. Der er som regel intet der slår dansk kvalitet, men prisen for produktet er bare højere end nummer 1 og 2. Det er ikke kun indhold vores test er baseret på, men også smag, opløselighed, udvalg, pris og tilgængelighed.

Nr 4. BioTech Whey Proteinpulver

BioTech leverer også et rigtig godt produkt, men som nummer 3, så er prisen bare utrolig høj var mængden af pulver man får ved et køb. Mange af produkterne der er på denne side, er meget ens i indhold og kvalitet, men smagen, prisen og opløseligheden svinger lidt. Her leverer de bare ikke på sammen måde som ovenstående.

Nr 5. MyProtein Whey Proteinpulver

Dette er sidste pladsen i vores test, og nummer 5. Men det betyder ikke at produktet er helt vildt dårligt, det lever bare ikke op til de andre produkter. Prisen her er også bare for høj i forhold til hvad man får når man køber dette. Dog dækker det uden tvivl behovet for proteiner når du skal have et tilskud.

Whey protein

Whey protein kommer fra komælk, og her er der 2 typer protein. Den ene er valle som uden tvivl er det mest kendte indenfor fitness og træning. Dette er den hurtigt optagelige variant. Den anden er kassein som optages langsomt. Flere indenfor fitness og træningsverden indtager dette om aften. Årsagen til det kan være oplagt at tage om aften, er fordi det menes at kunne sikre at der er proteiner til genopbyggelse af musklerne i løbet af natten. Der er mange undersøgelser af dette, og der er også rigtig mange personlige holdinger og meninger. Har det din interesse at læse mere om dette, kan vi helt klart anbefale man blot laver en Google søgning af Whey proteinpulver eller kassein proteinpulver.

Årsagen til at Whey protein er godt, er fordi det ofte indeholder essentielle aminosyrer for at opbygge muskelmasse eller vedligeholde det man allerede har. Det er en god og nem måde at få de grundlæggende ”byggesten”, for at kunne øge sin muskelmasse hvis man træner med det for øje. Det er også vigtigt at få proteiner nok når man går igennem et vægttab, for ikke at miste for meget muskelmasse. Årsagen til det er negative at miste sin muskelmasse, er at  det sænker forbrændingen. Muskelvæv er et aktivt væv, og dermed betyder det at jo mere muskelmasse man har desto højere forbrædning har man. Omvendt betyder det også at jo mindre man har, jo lavere forbrædning har man.

Whey 100 protein

Whey 100 protein er det mest solgte og også det mest kendte. Generelt er de fleste Whey 100 produkter i Danmark af god kvalitet, dog kan smag, indhold af protein, fedt og kulhydrater svinge. De forskellige brands bruger forskellige opskrifter, mix osv. Dette har naturligvis en betydning for næringsindholdet. Vil man være sikker på at købe noget uden ulovlige stoffer, så skal man blot købe hos et anerkendt brand i EU. Der er desværre nogle produkter derude som indeholde stoffer der ikke er lovlige, og kan gøre at man tester positiv til en dopingprøve. Dette forekommer heldigvis ikke så tit i Danmark.

Skulle vi anbefale et bestemt brand som er 100% vores holdning, så synes vi altid Bodylab leverer varen. Dette er både angående indhold, smag, kvalitet og opløselighed. De har fat i den lange ende når det handler om Whey proteinpulver, og har utrolig mange smagsvarianter. Vi kan næsten med garanti sige du kan finde en smag hos dem, som du kan lide. De har både chokolade, jordbær, vanilje, karamel og mange andre.

Whey protein tilbud

Når man skal købe Whey proteinpulver, vil man altid spare penge jo mere man køber. Sådan er det generelt når man handler online. Så én af de bedste måder at få de bedste priser og tilbud på, er ved at gå flere sammen for at købe større ind. Køber man f.eks. 12 kilo hos Bodylab, så kan man virkelig spare penge i forhold til hvis man kun køber et kilo. Det er dog de færreste der lige tømmer 12 poser selv, og derfor er det oplagt at gå sammen nogle stykker når man bestiller.

Nogle gange kommer der også nogle vilde kampagnetilbud, og disse vil vi selvfølgelig fremhæve på hjemmesiden når de kommer. Der kommer hele tiden nye tilbud, og det kan være svært at følge med. Vi prøver på at give dig løsningen til at få overblik og en god oversigt over de forskellige tilbud, kampagner osv.

Så vil du gerne spare penge når du skal købe Whey proteinpulver online, vil det være oplagt at komme forbi vores hjemmeside og eventuel gemme den som bookmark. Et stort ønske for os, er at sørge for du kan spare så mange penge som muligt når du handler online. Ofte er der et bedre tilbud på forskellige hjemmesider, men det kan være svært at finde frem til det bedste selv. Man skal nemlig besøge mange forskellige hjemmesider, for at komme frem til det bedste tilbud.

Oversigt over de forskellige brands, og hvor du kan købe dem

Luk menu