Cookie og privatlivspolitik

Proteinbar er en utrolig nem måde at få nogle proteiner, eller et mellemmåltid. Denne side vil vise dig en oversigt over de bedste proteinbar, hvor vi har lavet en test baseret på smag, kvalitet, indhold, pris og meget mere. Udover det, så vil du også kunne se hvor du kan købe de forskellige bar og her er der mange forskellige forhandlere. Det kan nemlig være svært at gennemskue hvor man skal købe sine produkter fra, da der er mange forskellige webshops, men også mange forskellige brands.

Nr 1. Bodylab Proteinbar

Testvinderen er baren fra Bodylab, og den vinder fordi der er 3 fantastiske smage og de har et super godt indhold. Kvaliteten er høj, og prisen er også acceptabel. De er uden tvivl de bedste vi har testet, og de er bare super lækre.

Nr 2. MyProtein Proteinbar

MyProtein er også rigtig kendte i Danmark, og de laver også nogle rigtig gode bar. Dog er de bare ikke af samme kaliber som testvinderen, men smagen er også rigtig god på nummer 2, og det samme er indholdet.

Nr 3. Barebells Proteinbar

Barebells har en helt fantastisk smag, de er dog bare rigtig dyre i forhold til de andre i denne test. Indholder er ligeledes rigtig godt, så ser man bort fra prisen, så kunne denne godt have vundet. Men prisen er også en faktor.

Nr 4. Grenade Proteinbar

Grenade laver nogle rigtig gode nogle, som også har et godt indhold og en rigtig fin pris. Dog kan den bare ikke slå de andre i testen, selvom smagen og indholdet er godt. Dog er det ikke en dårlig en, men vi vil anbefale de andre først.

Nr 5. Bulk Powders Proteinbar

Bulk Powders er den næste i rækken, og de har en rigtig god pris. Dog er smagen og indholdet ikke nær så god som de andre. Dog kan de sagtens bruges som mellemmåltid eller snack, men kan også bruges efter træning.

Proteinbar tilbud

Der er mange forskellige tilbud på nettet, og vi synes selv der ingen gennemskuelighed er. Derfor har vi lavet ovenstående guide og test af protienbar, for at give dig mere overblik og gennemsigtighed når du køber online. Leder du efter en guide til proteinpulver, så kan du finde den her. Vi har sørget for du kan spare penge, og finde det du leder efter på en side. Så nu behøver du ikke at besøge flere hjemmesider, når du skal købe proteinbar online.

Flere og flere er begyndt at købe bar med højt proteinindhold, fordi flere og flere også er begyndt at træne. Udover at de bruges af folk der træner, så bruger mange dem bare som erstatning for sukkerbar. De indeholder ofte færre kalorier, mindre sukker og flere fibre, end de sukkerholdige bar som mars, twix osv. Så generelt er de en god mulighed for at undgå sukker, og de smager rigtig godt. Flere og flere af dem, er begyndt at som eller bedre end dem med sukker.

Men er du i tvivl om hvad du skal købe, så anbefaler vi helt klart testvinderen i vores test som du kan se ovenfor. Vi har testet alle de forksellige bar, og det er vurderet udfra indhold, smag, kvalitet, pris og flere parametre. Vores favorit er helt klart nummer et på listen, og de var vi alle enige om.

Bedste proteinbar

Hvilken er så den bedste proteinbar? Ja, det kommer meget an på hvad du kan lide af smag, hvad du foretrækker af indhold og hvilken konsistens af din bar du foretrækker. Du kan også se en guide til vegansk proteinpulver, ved at klikke dig videre på siden. 

Vi har allerede nævnt hvilken en vi synes er bedste, og det er nemlig testvinderen i vores test. Årsagen til den har vundet, er fordi den har en utrolig god smag, der er et stort udvalg af forskellige smage, indholder er godt og prisen er super fin.

Hvis du allerede har prøvet testvinderen og den ikke lige er dig, så vil vi helt klart anbefale nummer to. Der er mange forskellige, og vi har kun valgt dem vi synes der er de bedste udfra vores test, pris, indhold og kvalitet. Der er mange flere på markedet, men der er ingen grund til at liste over ti forskellige bar op, da de alle langt fra kan være lige gode.

Så alle der er med i vores test som du kan se på siden, er alle nogle rigtig fine proteinbar, og ingen af dem er dårlige. Nogle har bare et bedre indhold, bedre smag og en bedre pris. Der er mange muligheder, og helt sikkert en du kan lide. Det handler bare om at finde den, og vi kan godt lide proteinbar efter træning, før træning eller som en snack.

Proteinbar test

Hvorfor har vi valgt at lave en test omkring proteinbar? Det har vi gjort, for at hjælpe dig så du kan spare penge og tid når du skal købe bar med højt proteinindhold online. Synes du vi mangler nogle produkter, brands eller forhandlere, så kan du blot skrive, så vil vi teste produktet og tage det med i testen hvis den kan slå nogle af de andre.

Listen du ser på denne side, er dem vi mener er bedst udfra de parametre som vi har nævnt før. Nemlig pris, indhold, kvalitet, smag, udvalg og kvalitet. Synes du vi mangler nogle parametre, så kan du bare skrive en mail til info@koeb-proteinpulver.dk så vil vi tage en dialog om det er relevant og om det er noget vi vil tage med i vores test. Vi kan altid bruge inputs, og jo flere vi får jo bedre. For jo mere skræddersyet løsning til dig, kan vi lave.

Køb proteinbar

Er du stadig i tvivl om hvilken en du skal købe, så anbefaler vi jo helt klar testvinderen. Men alle de andre bar, er heller ikke dårlige og derfor kan de også købes hvis du vil prøve forskellige proteinbar. Vi synes man bør have nogle forskellige, men ofte er der forskellige smagsvarianter og det er dejligt at have lidt og skifte imellem.

Der vil løbende komme flere sider, og dermed også flere test og guides. Lige nu er det proteinpulver og proteinbar der er i fokus, har du nogle tanker om hvad næste produkt skal være, så er du mere end velkommem til at sende os en mail.

Proteinbar guide

Den ovenstående proteinbar guide, er en komplet guide til dig som vil købe nogle bar med højt proteinindhold. Det unikke ved vores guide, er at vi har testet på flere parametre, i forhold de de andre vi har fundet på nettet. Udover det, så er mange dem ofte forældet, vi vil løbende tilføje nye og teste nye bar som kommer med på listen. Indtil videre, er der kun fem og der vil komme nogle flere.

Det er tydeligt at se på tallene, at flere og flere begynder at gå i fitness, også betyder flere og flere køber proteinbar, proteinpulver og andre proteintilskud. Antallet af medlemmer i fitness centre er meget stigende, og intet tyder på at det falder indenfor de næste par år. Flere og flere danskere er begyndt at blive mere bevidste omkring sundhed og deres krop, og det betyder også man spiser sundere, og leder efter sunde alternativer til det usunde.

Der er ingen tvivl om at en proteinbar ofte altid, vil være bedre end twix, mars og de andre der ellers er. Udover de indeholder flere proteiner, så indeholder de også mange fibre. De mætter derfor mere, og hjælper dig også med at spise mindre, da det ofte er når man er sulten man spiser de usunde ting.

Er proteinbar sunde?

Det er svært at blot sige de er sunde, det kommer altid an på så meget og i forhold til hvad. Men ting der kan garanteres, er at de er bedre en de usunde bar man kan købe ved disken i indkøbscentre. Her er der ofte mellem 20 til 40 gram sukker, og det er gerne noget der skal undgås, hvis det er muligt. Det er her proteinbar er geniale, da de helt klar er sundere. Som der allerede er nævnt, kan de bruges til måltidserstatning når man ikke altid har mad klar, eller foretrækker noget hurtigt og nemt. 

Tager man en bar som måltidserstatning, er det helt klart en god ide at tage lidt nødder eller et stykke frugt til. På den måde får man nogle gode fedtkilder, gode vitaminer, gode mineraler og lidt kulhydrater i form af frugt eller nødder. Det er også lige meget hvilken frugt det er, det kan være en banan, et æble, en pære, en kiwi eller hvad du lige har lyst til. Frugt og kulhydrater er ikke farlige, som rigtig mange tror.

Rigtig bare af de bar man kan købe i dag er low carb, og det er blot en betegnelse for mindre sukker, som også betyder færre kulhydrater og kalorier. 

Hvorfor er proteinbar et godt alternativ?

Som der allerede er nævnt et par gange, så er der mindre sukker i, færre kalorier og flere proteiner. Der er mange forskellige smagsvarianter, så der er uden tvivl en du kan lide, og smagen er blevet meget bedre de sidste par år. De forskellige brands, formår virkelig at lave nogle der smager som nogle der er fyldt med sukker. Vi her i teamet, bruger dem ofte en som snack i biografen, når man ser en film derhjemme, eller når man har brug for noget lækkert.
 
De er også små og nemme at have med, uanset om det er i en lille dametaske, en computertaske til arbejdet eller en rygsæk. Så der er ingen undskyldning for ikke at have dem med. Det er altid rart at have med, hvis man skulle blive lækker sulten. Så det er nogle af årsagerne til det er et godt alternativ.
Luk menu