Cookie og privatlivspolitik

Der er mange forskellige holdninger til personlige trænere. For de fleste nye, kan det dog være en ret god måde at komme i gang med en livsstilsændring og forbedre sig fysisk. Har du gåpåmod når du begynder og kender du en der allerede træner, kan du komme langt. Men hvornår giver det bedste mening at bruge en personlig træner? Det kommer meget and på din tålmodighed, pengepung og hvor meget tid du selv vil bruge på at blive klogere på træning.

Som personlig træner, kan du kommer til at hjælpe mange med at ændre deres liv mod en mere positiv retning. Så overvejet det kan du faktisk tage en personlig træner uddannelse, hvor du selv får styr på træningen og derefter kan hjælpe andre

Hvornår er så et godt tidspunkt at bruge en personlig træner?

  1. Når du vil til at træne og du vil være sikret at du gør det rigtigt fra start og får resultater på den hurtigste måde, så kan en personlig træner være god for dig. Så kan du blive vejledt i hvordan kombinationen af træning og kost får dig længst på kortest tid.
  2. Når du har trænet i noget tid, men du rammer et trænings plateu, så du ikke rigtig kan lave yderliger fremskridt. Kan kan en personlig træner komme ind og hjælpe med at tilrettelægge din træning, så du kan rykke din trænings til næste niveau. Det kan nemlig ofte hjælpe at få et par andre øjne på hvordan man træner.
  3. Hvis du har en speciel lidelse, skade eller sygdom
    Hvis du har en skade, kan det være en god idé at tage fat i en personlig træner, så du ikke forværrer din skade og måske endda kan forbedre den.

Behøver man en personlig træner for at komme i gang?

Har du ingen erfaring, kan du sagtens komme i gang ved først at læse lidt om træning på nettet om hvordan du kommer i gang. Når du kommer ned i centeret, kan du ved hjælp af maskinerne udføre mange øvelser, med lav risiko for at du gør det forkert.

Luk menu