Cookie og privatlivspolitik

Hvad er proteinpulver? Det er et kosttilskud, hvor det er muligt at få nogle proteiner. Enten kan man tage det i en form for væske som vand, mælk eller andet. Men man kan også tilføje det i sin mad, som pandekager, kager, boller og andre ting hvor det giver mening at tilføje det. Det er generelt en utrolig nem måde at få flere proteiner i sin kost, hvis man ikke er god til at spise det ellers. Du er landet på denne side hvis du har interesse i at vide hvad proteinpulver er, og nedenfor vil du også finde en guide til hvor du kan købe det.

Nr 1. Bodylab Proteinpulver

Dette er testvinderen hos os, da den er bedst overall. Bodylab er uden tvivl det mest kendte brand i Danmark, og de har produkter af højeste kvalitet. Udover den høje kvalitet, så er deres produkter prisvenlige, let opløselige og har en fantastisk smag. Der er et utrolig stort sortiment, og der er uden tvivl en smag der falder i god jord hos dig!

Nr 2. Bulk Powders Proteinpulver

Dette er også et rigtig godt produkt, dog kommer den lige efter Bodylab. De har ikke et lige så stort udvalg som Bodylab, men deres smag og indhold er også rigtig god. Dette produkt er også et der opløses rigtig nemt, og det er uden tvivl af høj kvalitet. De er helt klart et forsøg værd, hvis du skal prøve noget nyt.

Nr 3. BioTech Proteinpulver

Endnu et rigtig godt produkt, som har en utrolig høj biologisk værdi. Det er af høj kvalitet, men er dyrt i forhold til Bodylab, Bulk Powders og LinusPro. Her er der lidt færre valgmuligheder end hos nummer 1, men flere end nummer 2 og 5. Deres smag er rigtig god, og produktet opløses let i vand.

Nr 4. MyProtein Proteinpulver 

Dette produkt lander hvor det gør, men det er ikke fordi det er et dårligt produkt. Det er bare dyrt i forhold til ovenstående, og de andre hare bare nogle bedre smagsvarianter og flere. Du kan roligt købe dette, og få dit behov dækket ind som ved de andre, du betaler bare lidt mere. 

Nr 5. LinusPro Proteinpulver

Det er dansk kvalitet til en højere pris end nummer 1 og 2. Dog er det med et rigtig højt indhold af protein, og har en fantastisk smag. Vil man støtte noget dansk kvalitet, vil det helt klart være oplagt at købe LinusPro. De har heller ikke lige så mange smagsvarianter som bodylab, men helt klart et produkt der kan anbefales

Hvad gør protienpulver

Hvad er proteinpulver og hvad gør proteinpulver? I forhold til hvad det gør, så er det essentielt at få proteiner. Proteinpulver gør ikke noget magisk, og det man kan få af at tage det som tilskud, er ikke anerledes end hvis man spiser det i form af æg, kød, bønner og andre proteinkilder. Der er utrolig mange måder at få proteiner gennem almindelig kost, og man behøver ikke at tage det som pulver.

Mange tror at det gør noget helt specielt at tage proteinpulver, men det gør det rent faktisk ikke. Det der dog er rigtig godt ved det, er at det er nemt at tage, og oplagt at tage efter træning. Årsagen til det er godt at tage efter træning, er fordi man får nogle proteiner til at genopbygge og restituere. Går man i længere tid efter træning uden at spise, så bør man tage noget proteinpulver, eller en proteinbar.

Det er også altid nemt at have det med, uanset hvor man tager hen. Det er også nemt at tage det som et mellemmåltid, med et stykke frugt eller nogle nødder. Men hvad er proteinpulver?

  1. Et kosttilskud som indeholder proteiner
  2. Kan være måltidserstatning
  3. Kan tilføjes i maden, eller tages ved siden af sin almindelig mad
  4. Et godt kosttilskud at tage efter træning, hvis man går for længe uden at spise
  5. Man kan lave lækre protein snacks med det, som kager, boller og andre ting
  6. Altid nem at have med, i enten en pose, shaker eller en flaske

Hvorfor proteinpulver

Fra hvad er proteinpulver, til hvorfor proteinpulver? Rigtig mange spørger hvorfor proteinpulver er godt at tage, og hvornår man bør gøre det. Det helt klart mest oplagte tidspunkter at tage det, er omkring træning. Enten før, efter eller under træning. Har man ikke altid mulighed for at spise mad når man er på arbejde, eller i skole. Så er det også en hurtig måde at få noget ned i maven, det er nemt at mix op med hvad og drikke. Det smager rigtig godt, hvis man selvfølgelig vælger en smag man kan lide.

Udover det, så er det også nemt at tilføje i sine daglige måltider, eller tilføje ved siden af. Nogle foretrækker laktosefri proteinpulver, andre vegansk, økologisk eller bare helt almindelig. Det er meget forskelligt hvorfor man vælger det ene fremfor det andet, og det er en meget personlig ting. Kan man ikke tåle laktose, så er det jo oplagt at vælge en der er laktosefri. Er man veganer, jamen så er den veganske variant den man skal vælge. Uanset hvilken varianter du leder efter, så kan du hurtigt og nemt finde den bedste i de forskellige kategorier. Det gør du ved at klikke dig videre til den form for proteinpulver du ønsker, ved at klikke på det i toppen. I hver kategori er der lavet en test og guide, og der er en testvinder i alle kategorier og test.

Hvad er godt ved proteinpulver

Hvad er godt ved proteinpulver? Ja, jeg tror vi er kommet omkring det, men det der er godt ved det er at det er en nem måde at tilføje proteiner på. Så for at kort lave en konklusion på det, så er det godt tage hvis man er en person der er meget aktiv eller træner meget. Det er også en god ide at tage det hvis man ikke altid spiser så meget, eller har svært ved at spise nok proteiner. Det er ikke særlig svært at kombinere med en almindelig kost, og det er også en af tingene der er gode ved proteinpulver.

Så er du stadig i tvivl om hvad er proteinpulver, så er du mere end velkommen til at sende en mail, så besvarer vi den hurtigst muligt. Det kan være vi tilføjer svaret på denne side, da man helt sikkert står alene med det spørgsmål der kommer.

Luk menu