Cookie og privatlivspolitik

Vegansk proteinpulver er specielt lavet og produceret til veganere. Det smarte ved vegansk proteinpulver, er at det kan hjælpe med at få dækket sit proteinbehov når visse fødevarer bliver fravalgt. Træner man hårdt, har hårdt fysisk arbejder eller andet, vil det være oplagt at bruge. Der er mulighed for at få det med ærteprotein, sojaprotein og risprotein. Disse er de mest almindelige. Dem der koster lidt mere og er lidt mere specielle er byggegræspulver og hamp proteinpulver.

Nr 1. Myprotein Vegan Proteinpulver

Myproteins veganske proteinpulver vandt denne test. Myprotein er et fantastisk produkt med mange forskellige varianter i både smag og proteinkilder. Der er godt indhold af protein også smager det godt og opløses let.

Nr 2. Bodylab Vegansk Proteinpulver

Det har en god smag, opløser sig nemt i væske, har en god pris og er selvfølgelig vegansk. De er lidt forskellige smagsvarianter, og der bør være noget for enhver. Dette er et super produkt for at få gode proteiner, når man er veganer og kan have svært ved at få proteiner.

Nr 3. Bulk Powders Vegansk Proteinpulver

Rigtig fint produkt, til en rigtig god pris. Dog ikke nok til at kommer på 2 pladsen eller 1 pladsen. Den må se sig slået af ovenstående pga. indhold, smag og udvalg. Det betyder ikke at det er et dårligt produkt, der er bare nogle der er bedre ifølge vores test. Men vi kan også anbefale dette.

Bedste veganske proteinpulver

Hvad definerer den bedste? Det er jo en meget individuel holdning, men vi har forsøgt i ovenstående at skabe en oversigt over de bedste produkter i vores test. Nogle foretrækker ærteprotein frem for sojaprotein og risprotein, og det kan derfor være svært at sige hvad der er bedst. Har man ikke nogen præference, kan man prøve at teste de forskellige varianter og se hvad der bedst falder i éns smag. Ifølge  suplab.dk, har vegansk proteinpulver i stor grad samme virkning som normalt proteinpulver – den eneste forskel kan være smagen, hvis man ikke vælge den rigtige producent.

Udover dem er der jo også hamp og byggegræspulver, og dette er også nogle varianter man kan vælge at prøve af. Vi har én i teamet der har prøvet forskellige varianter, og selv han siger det er meget forskelligt hvad man foretrækker. Det kommer også meget an på brand, smag og hvor let det opløser sig i vand. Vil du se andre guides en vegansk proteinpulver, kan du se en på Whey proteinpulver her. Personligt foretrækker vi og vores veganske teamkammerat, at væsken ikke bliver for tyk når man opløser det i vand.

Men igen, hvad der er det bedste er svært at sige, vores test og vurdering er den første du ser på siden helt øverst. Så skal du teste en ny variant, eller prøve det for første gang, så er det helt klart den vi anbefaler. Hvad din oplevelse er, og hvad du synes der er den bedste må du meget gerne skrive til os på mail. Så kan der være en chance for det kommer op på hjemmesiden, anonymt hvis dette ønskes.

Vegansk proteinpulver test

Hvad du ser i starten, er vores test som er baseret på flere parametre. Nogle af de parametre er smag, kvalitet, pris, indhold og meget mere. Vinderen af vores test er hvad du ser først, og nummer 2 kommer efter osv. Skulle du have et spørgsmål eller andet, så er du altid mere end velkommen til at sende os en mail. Vi vil svare på din mail hurtigst muligt, det kan i nogle tilfælde tage nogle dage.

Dette er muligvis den første veganske proteinpulver test der er lavet, vi har ikke kunne finde andre på nuværende. Vi håber at det hjælper dig som veganer til at finde frem til det du skal prøve, teste og købe. Vi synes det var på tide at der blevet lavet en guide, der kunne hjælpe veganer med at få overblik. Udover det skal det være med til at kunne sørge for du sparer flest mulig penge, når du skal købe det online.

Vi vil meget gerne høre hvad du synes om vores test, og hvad der eventuel mangler eller hvad der er godt. Målet er at hele tiden udvikle vores hjemmeside, vores tests og meget mere. Dette er et forsøg på at skabe den foretrukne hjemmeside, indenfor proteinpulver.

Økologisk vegansk proteinpulver

Foretrækker du økologiske varianter, så er der også et udvalg af disse. Økologi koster generelt mere, end produkter der ikke er økologiske. Men skal det både være vegansk og økologisk, så er det også muligt at købe dette. Nedenunder vil du finde en guide og test til disse produkter.

Det vil betyde utrolig meget for os hvis du vil dele vores guide og test, med dine bekendte du tænker den er relevant for. Jo flere der anvender vores hjemmeside, desto flere hjælper vi med at komme frem til hvad de skal købe og ikke købe. Der er jo også en stor mulighed for at spare penge, ved at kigge på vores test og anvende guiden.

Luk menu