Cookie og privatlivspolitik

Proteinpandekager er et rigtig godt mellemmåltid, og er rigtig nemt at have med på farten. Sammen med pandekagerne, kan man nemt få nogle grøntsager, skyr, yoghurt, nødder eller noget andet. Man behøver ikke særlig mange ingredienser for at lave proteinpandekager, og så skal de bare på en varm pande med lidt olie og vendes.

Vi er selv rigtig stor tilhængere af proteinpandekager, og ønsker man et fantastisk proteinpandekage mix som bare skal blandes i vand så er Bodylab helt fantastiske med mange forskellige smagsvarianter. Vi plejer at tilføje lidt vanilje skyr og mørk chokolade 80%. Se alle de forskellige varianter af færdig mix fra Bodylab lige her.

Protein Pandekager Opskrift

Ønsker man sig nogle lækre pandekager, men vil undgå for meget sukker og fedt, så er der mange sunde alternativer. En af dem er ovenstående fra Bodylab, som har formået at lave et helt fantastisk pulver mix, som er klar ved tilføjelse af vand.

Men der er også andre muligheder som dette:

  • 1 stor banan eller 2 små
  • 2 æg
  • Smør eller olie til tegning

Nem Pandekager Opskrift

Nu har det lige været sommerferie, og her har vi været utrolig glade for at kunne have et pandekagemix med. Det er super lækkert og nemt til morgenmad, for hvem vil ikke gerne have pandekager til morgenmad på ferie?

Udover at bruge pandekagmix, så har bodylab også lavet nogle fantastiske toppings. Disse kan bruges på skyr, yoghurt, pandekager og meget mere. Der er ikke rigtig nogen begrænsning for hvordan du kan bruge det, der er mange forskellige smagsvarianter. Så der er uden tvivl en smagsvariant der passer til dig, uanset hvad du kan lide. Der er også en mulighed ved at bruge almindelig proteinpulver, fremfor ovenstående overskrifter. Vi synes selv hvid chokolade er helt fantastisk, men også caramel og chokolade smager rigtig godt. Se alle varianterne af toppings her:

Der findes utrolig mange opskrifter på nettet, og vi deler dem vi helt klart synes er bedst. Men hvorfor synes vi de er bedst? Ja, vi foretrækker pandekager der ikke er tørre, svære at lave på en pande, sætter fast på en pande osv. Dette undgår du ved at bruge vores opskrifter. Vi har lavet alle opskrifterne selv, og test et forskelligt mix af ingredienser samt mængde fedtstof på panden.

Har man en sliplet pande, kan det sagtens være en rigtig god ide at tilføje noget smør eller olie på panden. Det er med til at sørge for pandekagerne ikke bliver tørre, og dermed mere lækre. Tilbehøret til pandekager, betyder selvfølgelig også utrolig meget og derfor har vi lavet en liste af forskellige tilbehør man kan bruge. Man kan med neutral skyr og proteinpulver, f.eks. lave en utrolig lækker tilføjelse til pandekagerne. Det er egentlig kun dig selv, der sætte begrænsningen for hvor kreativ man er i når man ser på tilbehør.

Tilbehør til pandekager

Går du op i tilbehøret til dine pandekager? Hvis ikke, så er det noget du bør gøre. Det kan virkelig gøre oplevelsen bedre når man spiser pandekager, og gøre at det mætter mere. Se nedenstående liste for at få inspiration, til hvilket tilbehør vi anbefaler og selv bruger:

  • Chokolade som hakkes, både lys, mørk og hvid
  • Frugter som banan, pære, æble, vandmelon, melon, jordbær, blåbær, brombær, hindbær, skovbær og mange flere
  • Nutella er en sikker vinder
  • Toppings fra Bodylab synes vi er rigtig god, men man kan også bruge alm. Sirup osv.
  • Skyr som kan være med smagen vanilje, pære og banan, skovbær, blåbær og mange flere
  • Nødder her bruger vi primært mandler, men der kan også bruges hasselnødder, cashew nødder og mange flere

Nemme pandekager

Alle ovenstående opskrifter er nemme pandekager, men også protein pandekager. Protein pandekager generelt mætter mere end almindelige pandekager, fordi proteinindholdet er højere. Pandekager behøver ikke altid at ses som usund ting, for man kan lave dem med utrolig mange sunde alternativer. Ofte er de fyldt med sukker og fedt, men dette kan man altså omgå med ovenstående opskrifter som ingen tid tager at lave.

Vi elsker selv pandekager, og hvem gør ikke det? Så vi tænkte det var på tide at gøre det nemmere at lave lækre pandekager, og har derfor delt disse fantastiske opskrifter sammen med jer. Overvejer du at køber noget protienpulver, eller andre kosttilskud, kan du blot klikke på de forskellige forhandlere der er i bunden af siden. De har alle et stort udvalg af forskellige produkter, og har uden tvivl det du leder efter.

Protein pandekager
Luk menu