Cookie og privatlivspolitik

Laktosefri proteinpulver er oplagt til dig som er intolerant overfor laktose, som bevirker at man ikke kan nedbryde laktose og dermed kan blive dårlig ved at indtage det. Det kan være meget svært at finde noget laktosefrit proteinpulver, som er af høj kvalitet. Der er dog mange muligheder for at at indtage proteinpulver alligevel, det kan være soja, Whey, ærter og meget mere. Se nedenstående test, for at se hvilke muligheder du har når du leder efter laktosefrit proteinpulver.

Nr 1. Bodylab Laktosefri Proteinpulver

Vinderen i denne kategori er dette produkt, og mange der er intolerant overfor laktose, kan godt bruge dette tilskud. Dog skal du lige tjekke op, inden du bruger det. Eventuel kan du starte med en lille mængde, og se hvad der sker. Dette er vinderen pga. den fantastiske smag, det store udvalg og en rigtig god pris.

Nr 2. LinusPro Laktosefri Proteinpulver

Anden pladsen i denne test er LinusPro, som har et meget stort udvalg. Her har du mulighed for at købe risprotein, whey, ærteprotein, sojaprotein og mange flere. Udover det er prisen rigtig fin, mens prisen også er god. Dog vinder det ikke testen, fordi nummer 1 er bedre på flere parametre som smag og hvor nemt det opløses i væske.

Nr 3. Bulk Powders Laktosefri Proteinpulver

Dette er også et rigtig godt produkt, men kan bare ikke måle sig med nummer 1 og 2. Dog skal den ikke afskrives, for selve testen af produktet var rigtig god. De har også et godt udvalg af produkter, og nogle rigtig fine priser. Der er også mulighed for at købe forskellige smagsvarianter, mens det også opløser ganske godt i væske.

Nr 4. BioTech Laktosefri Proteinpulver

Her er taberen af testen, ikke fordi det er et dårligt produkt, men fordi prisen er utrolig dyr i forhold til de ovenstående. Udover det så er der ikke så mange smagsvarianter, så udvalget er ikke så stort. Men har man ikke noget i mod at betale lidt ekstra, så er det rent faktisk er okay produkt. Vi vil dog helt klart anbefale nummer 1, da den vinder testen.

Gluten og laktosefri proteinpulver

De fleste proteintilskud er ofte glutenfri og laktosefri, men hvis du leder efter denne form for proteinpulver, så skal du blot kigge på testen ovenfor. Der er mange forskellige brands og webshops der sælger det, og det kan være utrolig svært at finde frem til hvad man skal vælge. Vi har skabt denne hjemmeside, for at give dig et overblik og gennemsigtighed af markedet for proteintilskud.

Dette er på tværs af alle former, og ikke nødvendigvis bare laktosefri proteinpulver. Så har du overvejet at købe andet, så kan du blot gå ind på en af vores andre test og oversigter i toppen af siden. F.eks. kan du finde en hel test og guide omkring økologisk proteinpulver. Det vigtigste for dig når du ønsker at købe det laktosefrit, er at du tjekker efter om det er uden laktose når du køber. Det kan være rigtig svært at finde ud af, men vi sikrer dig med ovenstående at du ikke køber noget du ikke kan tåle.

Jo mere du egentlig køber online, desto mere kan du spare ved at tjekke vores hjemmeside inden du køber. Årsagen til du kan spare nogle penge, er fordi vi også tilføjer nye tilbud og kampagner hele tiden. Der vil på sigt blive lavet en side hvor der kun er tilbud, hvor det løbende bliver opdateret.

Proteinpulver uden mælkeprotein

Køber du en variant uden mælkeprotein, skal du virkelig være sikker på det ikke indeholder nogen form for mælkeprotein. Det kan være farligt for dig, hvis du er intolerant og indtager det. Eller det kan være farligt i visse tilfælde. Nogle har jo en større reaktion end andre, og det er derfor vigtigt du er opmærksom på det, så du ikke ender med at komme i problemer eller få problemer.

For at være 100 procent sikker, vil vi altid læse på indholdet inden der købes noget. Du kunne også prøve vegansk proteinpulver,  hvor du kan læse mere her. Generelt er vi blevet enige om at inden man køber noget online, så bør man altid tjekke indholdet. Man kan nemlig aldrig være sikker, alle kan lave en fejl. Men vi vil næsten garantere at alt ovenstående kan indtages, hvis man er intolerant.

Hvorfor kan laktosefri proteinpulver være godt

Rigtig mange har en lille form for intolerance, eller en moderat form af det. En af måderne man kan teste dette på er at tjekke op på om man bliver oppustet, får ondt i maven eller dårlig mave efter indtag af mælkeprodukter. Er man i tvivl om det, kan man droppe mælkeprodukter i 14 dage, og se om man kan mærke en forskel. Kan man ikke det, så kan man prøve at indtage noget, og se om man har en reaktion på det.

Nogle gange kan man godt håndtere en vis mængde uden at få en reaktion på det, men får derimod en reaktion hvis man spiser større mængder. Vi har én i teamet som ikke kan tåle nødder, men kan spise flere slags nødder i små mængder uden at få en reaktion. Har du nogle spørgsmål til noget specifikt angående dette emne, så er du mere end velkommen til at sende os en mail. Vi sidder klar til at svare dig hurtigst muligt, og kunne det være relevant for andre læsere kunne vi kunne ligge det op på siden anonymt hvis det er okay med dig.

Luk menu