Cookie og privatlivspolitik

Kasein proteinpulver indeholder kasein protein, og denne form for protein tager længere tid at nedbryde og tager også længere tid at optage. Årsagen til kasein proteinpulver er populært, er fordi når det nedbrydes og optages langsommmere end Whey. Det betyder at når man indtager kasein proteinpulver, så frigives aminosyrerne i flere timer. Frigivelsen af aminosyrerne kan vare op til 7 timer i blodbanen efter indtagelse. Se nedenstående test og oversigt for at finde det bedste valg baseret ud fra testen.

Nr 1. Bodylab Kasein Proteinpulver

Den sikre vinder hvor du får mest for pengene er helt klart denne. Udover at få mest for pengene, har den en fantastisk smag og let opløselig. Normalt er denne form for tilskud, meget svær at opløse i væske. Whey eller almindeligt proteintilskud, er en del nemmere at blande op i væske generelt. Så vær tålmodig og ryst i en længere periode.

Nr 2.  Bulk Powders Kasein Proteinpulver

Nummer 2 på listen er et produkt der har en rigtig god pris, og et god indhold til pengene. Denne er lidt sværere at blande op i væsker, end nummer 1 er og har ikke den samme gode smag. Det betyder ikke at det er et dårligt produkt, men den vinder ikke testen. Men er helt klart en produkt du kan prøve eller test, hvis du vil prøve noget nyt.

Nr 3. BioTech Kasein Proteinpulver

Denne var tæt på at blive nummer 2, men ikke helt. Årsagen er fordi dette produkt har en høj pris i forhold til de 2 ovenstående. Det er ikke et dårligt produkt, det er af utrolig høj kvalitet og et rigtig godt indhold. Men er det første gang du skal købe noget, så vil vi helt klart anbefale du prøver nummer 1 eller 2 først.

Nr 4. Starlabs Kasein Proteinpulver

Taberen i vores test er ikke et det værste produkt på markedet, det har bare en høj pris i forhold til nummer 1 og 2. Men kigger man på produktet relativt til de andre i testen, så kan den ikke måle sig med dem. Både på indhold, pris, smag og hvor let det opløser dig i væske. Dette produkt har dog en rigtig fin smag.

Kasein protein

Det der er rigtig smart ved denne form for protein, er at den mætter mere fordi den laver klumper i maven. På den måde sænkes nedbrydelsen og dermed også optagelsen, hvilket betyder at det mætter mere og at der vil være essentielle aminosyrer i blodbanen i længere tid end hvis man indtager andre former for protein som f.eks. Whey.

Smagen er dog ikke så god som andet tilskud af protein, men det er noget der hele tiden bliver arbejdet med og udviklet. Kasein proteinpulver tages ofte sammen med alm. Whey protein, fordi man så får et mix af både hurtige og langsomme optagelige proteiner. Ved et mix af disse, får man de gode egenskaber fra begge.

Ofte når man er færdig med at træne, være fysisk aktiv eller andet, vil det være oplagt at få hurtigt optagelige proteiner. Men ved at tilføje kasein proteinpulver, vil man også have nogle der mætter i længere tid og sørge for at der er essentielle aminosyrer i blodbanen i længere tid. Dette menes at være optimalt for både restitution og muskelopbygning.

Hvad er kasein protein

Jamen det er egentlig meget godt beskrevet i ovenstående, men kort sagt er det egentlig bare et protein der optages langsommere, mætter mere og sørger for der er aminosyrer i blodbanen i længere tid i forhold til andre proteinkilder. Det er også et tilskud som kræver lidt mere væske for at opløse, som vi har beskrevet tidligere, da det klumper for at gøre nedbrydelsen længere.

Mange mener at det oplagt at tage når man skal til at i seng, så kroppen har proteiner og aminosyrer hele natten mens man sover. Da nedbrydelsen tager længere tid, kan der være noget om, at der vil være en tendens til at kroppen vil have aminosyrer i længere tid om natten end hvis man ikke indtager kasein protein. Dette betyder dog ikke at man gainer flere kilo muskler, fordi man indtager dette op mod nattetid og om aftenen.

Eftersom Kasein er et protein fra mælk, vil dette også kunne fåes i alle mælkeprodukter som mælk, skyr, hytteost osv. Vil du i stedet prøvet noget laktosefri proteinpulver, kan du læse meget mere her om det. Der er nemlig nogle der har bedre ved at få denne form, fremfor almindelig protein tilskud.

Kasein protein vægttab

Hvorfor er det godt når man ønsker et vægttab? Ja, det er godt fordi det giver en længere mæthedsfornemmelse pga. den langsomme nedbrydelse og optagelse. Man kan tilføje det i sine mælkeprodukter som skyr, mælk, yoghurt osv. når man alligevel spiser disse former for produkter. Så vil man opleve en endnu længere og større mæthedsfornemmelse ved at tilføje det til sine måltider enten i form af shake eller direkte i maden.

Så er du i tvivl om hvad du skal købe, skal du blot rulle op til oversigten og vælge en af produkterne. De er sat op i den foretrukne rækkefølge, baseret på vores test og anmeldelse. Skulle vi personligt anbefale et af produkterne, så er vi helt klart mest til Bodylab. De har lavet nogle gode varianter med en god smag, og rigtig godt indhold. Så skal du teste én og ikke har prøvet det før, så er det helt klart et forsøg værd. Prøv eventuelt at blande den med andet proteintilskud til at starte med.

Luk menu