Cookie og privatlivspolitik

Hvor finder du det billigste proteinpulver? Ja, det kan du gøre ved at følge nedenstående guide til hvor du finder det. Det kan nemlig være meget svært at finde det billigste, for priserne på nettet svinger hele tiden afhængig af om nogle har udsalg osv. Nogle kører kampagner, andre har fødselsdag og hvis ikke det er derfor, så finder de en anden årsag til at køre tilbud. Så når man skal købe det billigste proteinpulver online, så kan det være meget svært at finde det.

Måden hvorpå du kan finde det, er ved at åbne de forskellige i nedenstående test. Dog er der en testvinder, som godt kan koste lidt mere end andre, men årsagen til dette er fordi testen også indeholder vurdering af smag, kvalitet, indhold og meget mere. Men du kan åbne de forskellige, og vælge den der er billigst.

Nr 1. Bodylab Proteinpulver

Dette er testvinderen hos os, da den er bedst overall. Bodylab er uden tvivl det mest kendte brand i Danmark, og de har produkter af højeste kvalitet. Udover den høje kvalitet, så er deres produkter prisvenlige, let opløselige og har en fantastisk smag. Der er et utrolig stort sortiment, og der er uden tvivl en smag der falder i god jord hos dig!

Nr 2. Bulk Powders Proteinpulver

Dette er også et rigtig godt produkt, dog kommer den lige efter Bodylab. De har ikke et lige så stort udvalg som Bodylab, men deres smag og indhold er også rigtig god. Dette produkt er også et der opløses rigtig nemt, og det er uden tvivl af høj kvalitet. De er helt klart et forsøg værd, hvis du skal prøve noget nyt.

Nr 3. BioTech Proteinpulver

Endnu et rigtig godt produkt, som har en utrolig høj biologisk værdi. Det er af høj kvalitet, men er dyrt i forhold til Bodylab, Bulk Powders og LinusPro. Her er der lidt færre valgmuligheder end hos nummer 1, men flere end nummer 2 og 5. Deres smag er rigtig god, og produktet opløses let i vand.

Nr 4. MyProtein Proteinpulver 

Dette produkt lander hvor det gør, men det er ikke fordi det er et dårligt produkt. Det er bare dyrt i forhold til ovenstående, og de andre hare bare nogle bedre smagsvarianter og flere. Du kan roligt købe dette, og få dit behov dækket ind som ved de andre, du betaler bare lidt mere. 

Nr 5. LinusPro Proteinpulver

Det er dansk kvalitet til en højere pris end nummer 1 og 2. Dog er det med et rigtig højt indhold af protein, og har en fantastisk smag. Vil man støtte noget dansk kvalitet, vil det helt klart være oplagt at købe LinusPro. De har heller ikke lige så mange smagsvarianter som bodylab, men helt klart et produkt der kan anbefales

Proteinpulver udsalg

Mange har proteinpulver udsalg, og det er en af måderne hvorpå du kan finde det billigste proteinpulver. Det er bare vigtigt at huske at det billigste ikke altid er det bedste, for nogle protein tilskud indeholder flere proteiner end andre, og er måske af højere kvalitet. Testvinderen i det ovenstående, har en helt fantastisk smag, og opløses let i væsker som vand, mælk osv. Udover det, så er det en rigtig god pris for et produkt af høj kvalitet.

Leder du efter et proteinpulver udsalg, så kan du se de forskellige produkter i testen, og umildbart vælge den der er på udsalg. Man skal altid huske at jo mere man køber af gangen, jo flere penge er der at spare. Der er nemlig altid mængde rabat, hvilket betyder at køber man 5 kilo så er det billigere per kilo, end når man køber 2 kilo. Så det kan være en rigtig god ide at gå flere sammen og købe ind, da man kan spare en del penge ved det.

Skal du bruge proteinpulver ift. sport? Så besøg sundhedsbasen.dk for mere viden. 

Billigt proteinpulver online

Billigt proteinpulver online kan man finde en del steder, nogle gange har det samme produkt forskellige priser, på nettet. Det er nemlig forskelligt hvad de mange webshops, og hjemmesider sælger det samme produkt til. Prisen er en utrolig effektiv faktor for at skaffe nye kunder, og nogle gange skruer nogle prisen så meget ned at de ikke tjener penge. Det er blot for at skaffe nye kunder, og eventuel få dem til at blive faste kunder i fremtiden.

Det er disse tilbud man skal prøve at fange, og ofte er priserne for det produkt man vil købe lavest når man køber det direkte fra den webshop eller hjemmeside som sælger det uden mellemled. For eksempel er der Bodylab som sælger deres egne produkter på deres egen hjemmeside, men der er også andre hjemmesider og webshops som sælger deres proteinplver. Billigt proteinpulver online er derfor nemt at finde på forskellige sider, man skal blot undersøge nettet lidt. Det er meget gjort nemt for dig, ved at bruge vores test som leder dig direkte ind til produkterne.

Billigste protein

Hvor finder du det billigste protein? Det er meget forskelligt, for det kommer nemlig an på proteinindholdet i det billigste proteinpulver. For det proteinpulver der er billigt per kilo, er ikke altid det der har det billigste protein. Nogle proteinpulver indeholder kun 70 gram protein per 100 gram pulver, mens andre indeholder mere. Det er vigtigt at undersøge dette inden man køber noget specifikt, hvis man vil have det billigste protein.

Det kan godt være svært at finde det billigste protein, for det er ikke altid fra det billigste proteinpulver man får det. Det billigste proteinpulver kan nemlig indeholde mindre protein end andre proteinpulver, men vi anbefaler helt klart den første i vores test. Testvinderen har nemlig vundet på grund af indhold, kvalitet, pris, smag og mange andre parametre som der testes på.

Luk menu