Cookie og privatlivspolitik

Økologisk proteinpulver er for dig der går meget op i økologi, og foretrækker økologiske produkter. Når det er økologisk proteinpulver man leder efter, vil prisen ofte være højere end når det er ikke er. Men der findes mange forskellige former, og det kan være svært at gennemskue hvad man burde købe. Nedenstående test er baseret på smag, kvalitet, indhold, pris og meget mere.

Nr 1.Lifefood Raw Proteinpulver

Vinderen i vores test af økologisk proteinpulver. Dette produkt er af rigtig høj kvalitet, til en ok pris. Proteindrikken smager godt og har en dejlig chokoladesmag. Produktet er super fint, men du betaler en del mere end ved de andre produkter, for samme mængde pulver. Personligt foretrækker vi klart dette produkt over de to andre i testen.

Nr 2. LinusPro Økologisk Proteinpulver

LinusPros økologiske proteinpulver har en fantastisk smag, er letopløseligt i vand, i høj kvalitet og har et fantastisk indhold. Udover det er det dansk, og vil man gerne støtte op omkring noget dansk, så er dette et fantastisk produkt. Skal du prøve et produkt, er dette helt klart et forsøg værd.

Ecoprotein

Ecoprotein er et kosttilskud af utrolig høj kvalitet, og det er uden kunstige tilsætningsstoffer og kunstige sødemidler. Det indeholder et godt mix af hurtige og langsomme optagelige kilder til protein, som gør det oplagt til indtag efter træning, som et mellemmåltid og meget mere. Det kan eventuelt bruges i smoothies og i stedet for mælk hvis man mixer det med vand.

Vil du gerne investere nogle ekstra penge i at få et økologisk produkt af høj kvalitet er Ecoprotein helt klart en forsøg hver. De har forskellige smagsvarianter som helt sikkert vil falde i din smag, og kan man ikke lide den ene variant vil man næsten altid kunne lide én af de andre. Noget af det der betyder utrolig meget når man tager kosttilskud som dette, er at det smager godt og ikke klumper. Det skal altså ikke smage syntetisk og det skal være let at blande i vand.

Der er forskellige steder at købe det, og i ovenstående kan du se testen der er udført og vælge nogle af de forskellige produkter. Vi forsøger at skabe gennemsigtighed for dig som skal købe online, så du ikke skal lede på forskellige hjemmesider for at finde den bedste pris og det bedste produkt.

Økologisk proteinpulver test

Her finder du en test på de økologiske produkter indenfor proteintilskud. Vi håber virkelig den hjælper dig til at finde hvad du leder efter, og at det hjælper dig i dine overvejelser i forhold til hvad du skal købe. Er der et brand, produkt eller andet du synes vi mangler, så skal du bare skrive det til os på en mail og vi vil hurtigst muligt tilføje det i vores test, efter vi har testet det. Ja, du læste rigtigt, vi tester alle produkter der er på hjemmesiden.

Vi har endnu ikke set en test på økologiske produkter, og vi er umiddelbart de første til at lave en gennemgående test på disse former af produkter. Vores side er 100% dedikeret til proteinpulver, og ingen andre produkter.

Hvorfor økologisk proteinpulver

Årsagen til at vælge dette produkt fremfor andre, er at man går op i økologi og også vil have proteintilskud som er økologisk. Ofte når man går op i økologi, så gør man det kun på specifikke produkter og nogle få. Nogle sørger for at alle produkter er økologiske, uanset om det er frugt, grøntsager, kød, lotion, smør osv. Vil man have økologisk proteinpulver, så får man et produkt af høj kvalitet uden kunstige sødemidler og kunstige tilsættningsstoffer.

Så du skulle købe det, så skal du gå op i økologi. Indholdet i og årsagen til at tage det er ofte for at få et tilskud af protein, uanset om det er økologisk eller ej. Det kan tages efter træning for at få proteiner til genopbyggelse af dine muskler, men også til restitution. Det kan også bruges til mellemmåltider hvis ikke man ikke altid har tid til at spise mad. Mange har et job hvor de eventuelt kun har korte og få pauser, her vil det være oplagt tage det i en shake med vand, et stykke frugt og måske nogle nødder.

Vi vil meget gerne høre om hvorfor du foretrækker økologisk, frem for ikke økologisk. Hvis det er i orden vil vi dele det på hjemmesiden, så andre også kan læse din mening og årsag til at tage det. Hvis ikke du ønsker det, så kommer det selvfølgelig ikke op.

Luk menu